Grutto Design Style

Collaboration 2.0

Wielrennen wordt wel eens gezien als individuele sport en er kan ook prima alleen worden gefietst. Ook al merken de meeste fietsers dat samen onderweg zijn vaak toch wel wat gezelliger en uitdagender is. Tijdens het fietsen elkaar kunnen uitdagen, ondersteunen en opjagen. Of gewoon lekker kletsen en lachen. Wie de beelden bekijkt van een wedstrijd ziet des te beter dat fietsen wel erg dicht in de buurt komt van een teamsport. De Grutto is een vogel op zichzelf, maar verzameld ook graag in grotere groepen op de meest geschikte plekken. 

Samenwerken is daarom iets wat wij niet uit de weg gaan, we vliegen er geregeld met gestrekte vleugels in! Bij Grutto Design is in kader van samenwerking een uitstapje gemaakt naar Grutto Design Style. Dit zijn producten specifiek ontworpen voor onze samenwerkingspartner die hier ook tot op zekere hoogte het einddoel voor bepaald. 

Elk product in samenwerking ontwikkeld wordt gelabeld onder Grutto Design Style en draagt het bijbehorende logo.

Een goed voorbeeld voor een Collaboration 2.0 is de sok die samen in ontwikkeling met De Proloog is gemaakt. Deze speciale sok is bij De Proloog in Amerongen te koop en draagt de naam Grutto Design Style.