Nieuws&Blog RSS

Zomerse temperaturen zorgen ervoor dat warme kleren niet direct noodzakelijk zijn. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe collecte. En gaan de huidige hoodies en sweaters alweer een aardige tijd mee.  Allerlei diverse redenen om de huidige hoodies en sweaters met €10 euro korting op de webshop te zetten. Sla je slag want op is op. Laat je vooral niet klem rijden zoals in een nader te noemen Belgische koers.  Klik hier voor de aanbiedingen.

Meer lezen

Blijven hydrateren en koolhydraten stampen. Dat met Bisk Bird. Kraakhelder wit met een biscuit kleurige Grutto kenmerkt deze Offroad fietssok van Grutto Design. Een A-typische kleur voor een stoffige offroad omgeving, maar juist daarom des te opvallender. Maak een statement, toon geen angst voor modder op je sok en soigneer jezelf maximaal.   Speciaal voor de offroad fietsers de 'Offroad sok'. Voor op de MTB, gravelfiets of crosser het maakt niet uit zolang de ondergrond maar los zit en bestaat uit natuurlijke materialen. Och een stukje asfalt of wat kasseien mogen eigenlijk ook niet ontbreken. Want deze alles-kunner voelt zich op elk terrein...

Meer lezen

ZATERDAGAVOND BESTEDING  Om 19:00 uur was de start van de Ronde van Nijkerk. Meerdere Grutto's waren deze avond te spotten zowel in alle categorieën die van start gingen. Een technisch uitdagend rondje over ±900 meter zorgde voor een klein slagveld waar meerdere coureurs genoodzaakt waren af te stappen. Het aanzetgeweld werd gedurende 83 rondjes alsmaar zwaarder. Een kopgroep van drie wist al vroeg in de koers te ontsnappen en dubbelde het peloton halverwege de wedstrijd. 

Meer lezen

Grutto Design is jarig 10 juni 2022 de dag dat Grutto Design 2 jaar bestaat. Iedereen bedankt voor de afgelopen periode. Op naar de volgende schitterende jaren. 

Meer lezen

Personaliseer op persoon lekker persoonlijk  Handgemaakt in Nederland en in eigen beheer #craftmanship Breng de wielercultuur terug naar alledaags gebruik. De selfmade musette biedt voldoende ruimte; niet alleen voor bidons en voeding, maar ook voor je boodschappen of werkspullen. Met een klittenband sluiting is de musette eenvoudig te openen en dicht te drukken. Let wel dat dit een vierkantje betreft welke niet de gehele tas afsluit. 

Meer lezen