Nieuws&Blog RSS

Ben jij er zaterdag ook bij?  Zie Strava voor meer details: https://www.strava.com/clubs/1049623/group_events/1173759  

Meer lezen

Grutto Design is overgevlogen naar het Spaanse Mallorca. Samen Clips Mallorca Cycling zijn we een mooie samenwerking aangegaan. Met custom bedrijfssokken (Grutto Design Style) en de vaste collectie van Grutto Design hangen onze producten trots onder de zon.

Meer lezen

Ben jij er zaterdag 9 juli bij? Verzamelen in de Proloog tussen 09:00 en 09:30 uur. Om 09:30 vertrekken we aan een tocht van 78 kilometer waarbij het samen uit, samen thuis is. We houden ons aan de verkeersregels en een helm is verplicht. Onze groepsleider is Guy (VeloAthletic) en hij zal de weg wijzen. "Welkom tijdens de Grupetto Ride! Afstand: ±75 km Kruisnelheid: ±29 km/u Gemiddeld: ±28 km/u Verzamelen: 09:00 uur Vertrekken: 09:30 uur Tijdens de rit is er een rideleader aanwezig (Guy Burgerhout). Bij grote groepen splitsen we op en zal er per groep een rideleader aanwezig zijn....

Meer lezen

Tijdens de Tour de France is Grutto Design te spotten in de Krachtcentrale in Huizen. Vandaag wordt hier de opname van de Avondetappe gemaakt. Wat een mooie opening van een toffe expositie. In totaal worden er zes verhalen verkondigd van lokale renners. Onderdeel hiervan is Grutto Design wat dan ook her en der te zien is. Kom jij een keertje langs?

Meer lezen

Zomerse temperaturen zorgen ervoor dat warme kleren niet direct noodzakelijk zijn. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe collecte. En gaan de huidige hoodies en sweaters alweer een aardige tijd mee.  Allerlei diverse redenen om de huidige hoodies en sweaters met €10 euro korting op de webshop te zetten. Sla je slag want op is op. Laat je vooral niet klem rijden zoals in een nader te noemen Belgische koers.  Klik hier voor de aanbiedingen.

Meer lezen