Nieuws&Blog RSS

Het GBA Offroad Cycling Team fietst met Grutto! Vandaag brachten wij de teamsokken bij het DK Noord. Met succes want er werd goud gewonnen 🎉. Het team - met als motto van talent naar pro - heeft beloftevolle renners(sters) in het team die door enkele ervaren mannen wegwijs worden gemaakt. Wij zijn dan ook enorm trots dat zij met zowel roze als blauwe Grutto sokken rond gaan crossen. Binnenkort zijn de sokken ook op de website te bewonderen!

Meer lezen

Pakket bezorging Parijs - vanuit bezorger Ocko Geserick Je kan spreken van een ludieke actie, een mooi avontuur of een kudo waardige tocht. Maar met het zelfde gemak kan je spreken van gekkenwerk, de hel van of een Grutto in zwaar weer. Een bestelling uit Parijs; wat tof! Oh de tiende...die moet op de fiets. De route gemaakt en de afstand van 550 kilometer kwam eruit met o.a. de muur van Geraardsbergen. Door de nieuw getroffen maatregelen in België en ook een beetje zelf medelijden werd het aantal kilometers teruggebracht naar 515. De reden waarom een levering in Parijs een...

Meer lezen

Zeg hallo tegen de Grutto Design caps; binnenkort ook in de webshop te koop. Diverse kleuren voor ieder zijn smaak. Heerlijk voor naast de fiets want op de fiets dragen wij een helm. Een tocht gemaakt, een koers gereden, of gewoon boodschappen doen? Deze cap is voor vrijwel alle situaties naast de fiets geschikt. We raden het bijvoorbeeld niet aan tijdens een vergadering op kantoor alhoewel een diploma uitreiking wel weer tot de mogelijkheden behoort; vogels verlaten het nest en vliegen uit.

Meer lezen

De collectie breidt in rap tempo uit. Binnen de onbegrensde Grutto collectie heeft de hoody zijn intrede gemaakt. De trui is lekker warm voor een rustig ritje op de (stads)fiets. Maar des te belangrijker is het gebruik naast de fiets. Ben je net terug van een lange solo tocht? Trek na een lekkere douche de hoody aan en kom tot rust. Net een zware koers of granfondo achter de kiezen? Vind je ontspanning in de hoody van Grutto.

Meer lezen

In cocreatie met  Lake is er een special Grutto Design Lake fietsschoen ontworpen. De schoen is er zowel in race als off-road versie te bestellen. Hierbij is de basiskleur van de schoen zelf te bepalen net zoals het art-work. De schoen is aan de binnenkant voorzien van het originele Grutto Design logo. De binnenkant van de schoen heeft een illustratie van een weidehek waarop de Grutto een plek heeft ingenomen. De Grutto kijkt uit over het vlakke polderlandschap en geniet van de voorbij zwoegende wielrenner die tegen de wind in het tempo al dan niet succesvol op pijl probeert te...

Meer lezen