Nieuws&Blog RSS

Avontuur, ontdekken, snelheid en techniek Vanaf vandaag beschikbaar de Offroad fietssok van Grutto Design.  Grasgroen - Voor de vroege vogel  Hemelblauw - Vogelvrij in de lucht Nachtzwart - Nachtvogel avonturier  Uiteraard in de drie bekende maatseries: 36/39, 40/42 en 43/46. Met verstevigde en verdikte stukken op plekken waar nodig maakt deze sok duurzaam in extreme omstandigheden. Eigenschappen  

Meer lezen

SIZE MATTER - Daarom nu ook maat 47/50 Vanaf vandaag zijn de zwarte en witte, high cut, fietssokken van Grutto Design verkrijgbaar in de maatvoering 47/50. Speciaal voor de mannen (en vrouwen) die grote voeten hebben en er wel gewoon gesoigneerd bij willen fietsen. De start is gemaakt met deze basiskleur, mogelijk dat er in de toekomst ook grote maten toegevoegd worden in de andere collecties.

Meer lezen

De race om de naam is in volle strijd losgebarsten. Het is een kwestie van enkele dagen alvorens de winnaar uit de bus komt vallen. Wat wordt de naam? Stemmen kan nog altijd! Tot dat geel in Parijs arriveert.

Meer lezen

Het is tijd voor een presentatie van de ingezonden namen! Hieronder de lijst: Rosse Grutto Golden Yellow Sunshine sok Summer Sok The Yellow Meadow La Chausette Jaune Sunset Yellow Rousse Oker Utto Golden Hour Abrikoos Hollandse Kaas Grutto Applejuice Yellow Bird Follow the sun Yellow Sun Winner Star Goldrush  In Gold We Trust Yellow Socko Het Goudhaantje Under de Sun Maya MVDP OchtendGloren   Stemmen op je favoriet kan via Instagram. Of laat een berichtje achter in de chat, dat mag uiteraard ook.

Meer lezen

Nieuw op de plank Vandaag introduceren wij de 'gele' sok. De naam die deze sok gaat dragen is nog onbekend en zal worden bepaald door jou. Schiet er een creatieve gedachte door je heen? Laat het ons weten!  Deze gele sok is onderdeel van onze gekleurde collectie en dus een toevoeging op: IL Grutto (grijs) Oceaan blauw Grutto Rosa (roze) Red Alert (rood) Uiteraard is de sok verkrijgbaar in de bekende maatvoering: 36-39 / 40-42 / 43-46. 

Meer lezen