Nieuws&Blog RSS

SAVE the GRUTTO Het gaat niet goed met de Grutto. Het is code rood! Deze prachtige vogel verdient onze support. Vandaar deze fanatieke steun vanuit Grutto Design. Met de Red Alert fietssok vragen wij al aandacht voor de Grutto populatie, maar dit is voor ons nog niet voldoende. Grutto Design doneert ieder jaar 1% van de totale webshop omzet ten goede van de Grutto. Verder komt er in 2021 een casual sok waarvan de volledige opbrengst wordt ingezet voor het behouden van de Grutto.  

Meer lezen

Een echte bezienswaardigheid! De giftbox van Grutto Design bestaat uit 3 paar te gekke fietssokken: Meadow Jailed Bird Polder Party De giftboxen zijn in zowel de maten 36-39, 40-42 als 43-46 verkrijgbaar. Op is helaas wel echt op! Dus laat deze kans je niet ontvluchten; laat ze niet vliegen! Met een scherpe prijs van €29,95 is mogelijk alleen de snavel van de Grutto zelf nog iets scherper.  De giftboxen zijn met de hand uitgesneden en bestempeld. Dit maakt ieder doosje uniek; heb jij binnenkort misschien de vreemde vogel in huis? Geef deze giftbox als het perfecte cadeau voor de wielrenner in je...

Meer lezen

Het leek even een koude winter te worden, althans voor onze voeten. Met een kleine vertraging lieten de Merino fietssokken even op zich wachten. Toch met een mooie trektocht landen ze precies op het juiste moment. De eerste paar Merino sokken zijn ondertussen al uitgevlogen en de rest zal waarschijnlijk in gepaste snelheid volgen.

Meer lezen

Het GBA Offroad Cycling Team fietst met Grutto! Vandaag brachten wij de teamsokken bij het DK Noord. Met succes want er werd goud gewonnen 🎉. Het team - met als motto van talent naar pro - heeft beloftevolle renners(sters) in het team die door enkele ervaren mannen wegwijs worden gemaakt. Wij zijn dan ook enorm trots dat zij met zowel roze als blauwe Grutto sokken rond gaan crossen. Binnenkort zijn de sokken ook op de website te bewonderen!

Meer lezen

Pakket bezorging Parijs - vanuit bezorger Ocko Geserick Je kan spreken van een ludieke actie, een mooi avontuur of een kudo waardige tocht. Maar met het zelfde gemak kan je spreken van gekkenwerk, de hel van of een Grutto in zwaar weer. Een bestelling uit Parijs; wat tof! Oh de tiende...die moet op de fiets. De route gemaakt en de afstand van 550 kilometer kwam eruit met o.a. de muur van Geraardsbergen. Door de nieuw getroffen maatregelen in België en ook een beetje zelf medelijden werd het aantal kilometers teruggebracht naar 515. De reden waarom een levering in Parijs een...

Meer lezen