Wielerpoëzie

Wielerpoëzie

Wielerpoëzie op de deurmat

Wie vanaf vandaag een bestelling doet ontvangt daarbij een kaartje pure poëzie.  Je ogen worden gestreeld door het pracht en praal terwijl je mentaal getriggerd wordt door de mooie pakkende woordenkunst van Wielerpoëzie (zie Instagram). Een initiatief van Veronique Rap en Bauke Vermaas. Zij brengen een vorm van poëzie zonder te vallen in gestandaardiseerde wielertermen of over-gebruikte gevleugelde uitspraken. Maar op een verfrissende manier met een eigen insteek. Geïnspireerd door de wielrenner van het hier en nu met zo af en toe een knipoog en een flirt naar het bekende.

20-tal soorten gedichten zijn er gedrukt op mooie handzame kaartjes. Bij iedere bestelling wordt een kaartje mee verzonden. Van tevoren wordt deze niet geselecteerd, het lot bepaald jouw kaartje.

Om de waardering voor de poëzie te laten blijken kan je @wielerpoezie taggen in je bericht. Dit loopt mogelijk een beetje vooruit op de feiten, maar bij het ontvangen van je bestelling is het natuurlijk supergaaf (voor ons ) om een berichtje te maken waarin je verrukt van blijdschap het pakketje uitpakt. Om vervolgens de volledige inhoudt waarvan het kaartje met pure wielerpoëzie te presenteren. Ook dit loopt aardig voor op de feiten want eerst moet je nog een bestelling plaatsen. Dit kan natuurlijk alleen in gedichtvorm worden aangeprezen.

Producten van Grutto Design
brengen je verder dan tevoren
Staan klaar voor je avonturen
Je epische tochten op de fiets
De momenten waarop jij het uiterste vraagt
Ja dan krijg je moraal door de producten van
Grutto Design