Display XL

Display XL

Van idee naar concept tot eindproduct.

Vanaf dit weekend is de Proloog in Amerongen een volledig ingerichte display te bewonderen met alle producten van Grutto Design. De voltallige collectie van sokken tot sweaters staan in stijl uitgestald. Elk nieuw product dat aan onze collectie wordt toegevoegd zal ook direct te verkrijgen zijn in Amerongen.

De display is gemaakt van een ijzerframe en underlayment-platen zodat deze perfect past in de stijl van de Proloog en bestaat uit twee units. In feite is de display opgesplitst met enerzijds open gedeelte voor producten aan de kledinghanger en anderzijds een hangwand waaraan de sokken gepresenteerd worden. De display is van alle kanten functioneel en benaderbaar zo vind je rondom producten of een spiegel waarin je je outfit kan bewonderen.

Met enkele uren aan ontwerp, dagen in staal- en houtbewerking, spuitwerk en logistiek gepuzzel is de display in geheel gearriveerd in Amerongen. Hierin is de samenwerking aangegaan met Raven Design, in naamgeving niet toepasselijker te bedenken, gezamenlijk is de display tot stand gekomen.

Met een directe vulling van de display na aankomst, kan vanaf dit weekend al een kijkje worden genomen. Zet jezelf gerust op de foto met de display en tag ons in je bericht; gewoon omdat het tof is.