NEW PRODUCT

NEW PRODUCT

Belgian Booties

Oke om te beginnen; de timming van dit product had scherper gekund. De slag zelf is echter niet gemist. Vertrekken in de vroege ochtend kan nog fris zijn en dan zijn deze Belgian Booties oftewel Coversocks anders gezegd Oversokken, een perfecte uitkomst. Het houd je voeten lekker warm, je sokken schoon en beschermd je schoenen. 

Door het materiaal van de Belgian Booties zijn deze ook eenvoudig op te bergen. Zodra de zon doorbreekt en het temperatuur oploopt kan je ze namelijk uitdoen. Blijft het fris of koud dan kunnen ze heerlijk aanblijven. Let hierbij vooral op dat ze niet waterdicht zijn. De eerste spatten komen er niet doorheen, en opspattend vuiligheid worden weggehouden van je schoenen en sokken. Maar waterstromen gaan er wel doorheen. De Belgian Booties zijn ideaal voor de koudere en droge dagen zoals in het voor- en najaar. 

In deze seizoensperiode zijn de Belgian Booties met name voor de extreem vroege en latere tijdstippen. Met een kleine reflectie in het borduurwerk van het logo zorgt dit voor iets meer zichtbaarheid op de fiets. Ook de wit/grijze balk rondom de Belgian Bootie draagt bij aan het opvallen op de racefiets. 

Meer informatie over dit nieuwe product vind je hier.