Gif je suf

Gif je suf

Het maken van berichten op social media is voor sommige een tweede natuur geworden. Terwijl het voor de ander dagelijkse kost is om toiletbezoeken twee keer zo lang te maken door minuten tot uren, te investeren in publieke entertainment. Het aanbod op Instagram en het onder jongere populaire TikTok is gigantisch, met een ultra aansluitend algoritme worden in razend tempo vermakende content om je oren geslingerd.

Laat vooral je fietsrit niet verloren gaan door extensief social media gebruik. Want de mooiste avonturen beleef je buiten wanneer je onderweg bent. Ook al is de bestemming niet direct definitief. 

Toch kan er een prachtige wisselwerking zijn tussen persoonlijk activiteiten op de fiets en een bijdrage leveren aan het publiekelijke entertainment. Deel zo nu een dan een bericht of storie waarin je ons meeneemt op je avontuur. Waar gaat jouw fietsreis ons naar toe meenemen?

Gebruik bij het maken van je stories dan ook vooral de gif’jes van Grutto Design. Daar leuk je jouw berichten gigantisch mee op.

Bezoek vooral ook ons account op: https://giphy.com/GruttoDesign/