Dag 2 | 264 kilometer

Dag 2 | 264 kilometer

Mentale wispelturigheid 

De hongeklop debacle en wat fysieke mankementen van de eerste dag werden meegenomen in de start van dag 2. De eerste 60 tot 70 kilometers was 'afstappen' bijna de enige gedachte. Na ongeveer 30 kilometer met aanhoudende nekpijn een bikefit-ingreep gedaan wat direct een merkbaar effect teweegbracht. Langzamerhand trok de nekpijn weg, wat pas de laatste 30 kilometer iets terug kwam. Vanavond toch nog een beetje sleutelen. 

Fouten mag je maken als je er maar van leert. Het eet & drink probleem is iets wat hand in hand gaat met mij. Hier moet toch iets aan te doen zijn. En gelukkig dat is er. Via de Wahoo om de 30 minuten een vriendelijk maar tamelijk dringende boodschap ingesteld dat er moet worden gedronken en gegeten. Op deze manier vulde de tank juist aan en kwam de vorm er goed in te zitten.

Waar de eerste uren als een vaatdoek met mentale frustraties werden afgelegd, kwam de motor op stoom.

Het technische mankement van de disbalans is ook op geheel provisorische wijze opgelost. Met dank aan het eerste verblijfplaats: Hotel, Cafe, Biljard Pot in Groenlo. Kwam ik in bezit van een spanband. Door nagenoeg alle (zware) spullen in een tas te kunnen stoppen, deze bovenop het bagagerekje te plaatsen en strak aan te spannen met de spanband kon ik er in nagenoeg totale balans tegenaan. 

2 dagen gehad nog meer te gaan.